Minden felkérést, minden munkámat ugyanolyan szakértelemmel és maximalizmussal igyekszem megvalósítani. Persze mindig akad egy- egy különlegesebb, őket láthatod itt.

Med&Bio Gyógyászati Kft.
Szöveg és tartalom ... ahol a szavak életre kelnek!
A [hobbiweb.hu] partnere a szövegírásban: Subáné Katonka Andrea.
Amennyiben szövegíróra van szükésged, keresd bátran!
Komplex és egyedi feladatot bíztunk Krisztinára, amikor felkértük új cégünk honlapjának létrehozására. Hosszas beszélgetések, igényfelmérés előzte meg közös munkánkat. Nagyon jó Krisztinával együtt dolgozni, kimagasló szakértelem, mérhetetlen alázat és segítőkészség jellemzi! Az eredmény csodálatos! Egyedi fejlesztésű honlapot hozott létre,egyedi megoldásokkal, profi háttérrel! Köszönjük!
Árkádia IngatlanPont Szombathely
A Hobbiwebbel ez már a sokadik projektünk és valószínűleg nem az utolsó. A német weboldalaim és webshopom tervezését és kivitelezését Krisztának köszönhetem, de amit a legjobban értékelek, hogy problémamentesen funkcionálnak. Gyakran fordulok hozzá laikus informatikai kérdésekkel, mindig szívesen és türelmesen segít. Informatikusként természetes a számára, hogy folyamatosan képezze magát, ami a munkáján és tudásán rögtön észrevehető. Mindig naprakész, nála az hogy ”nem tudom” vagy “nem ismerem” nem létezik. Krisztánál a rendezettséget, a felkészültséget minden egyes alkalomnál érezni lehet. Külön felnézek rá, hogy ebben a “száraz” informatikai világban fiatal nőként milyen kedves és figyelmes tud lenni. Nagyon hálás vagyok az eddigi munkájáért, amit nagyon fair árakban végzett el és várom a további közös munkáinkat.
Krisztina nemcsak a honlapomat készítette el, hanem engem mint kezdő vállalkozót sok remek ötlettel is segített. Nemcsak egy remek szakembert ismertem meg, hanem egy kedves, türelmes embert, aki remek ötleteivel ugyanakkor igényeimet meghallgatva gyors , precíz munkát végez. Nem is kérdés, hogy a továbbiakban is a Hobbiwebet bízom meg honlapépítéssel.
Krisztina gyors, ügyes és nagyon jó ötleteket adó szakember a maga területén. Folyamatosan fejleszti tudását, és a megszerzett friss ismereteit rögtön kamatoztatja a munkája során. Ízléses, és a honlap témájának megfelelő színeket, hangulatot sugárzó oldalakat szerkeszt, melyen könnyen el lehet igazodni, és a számítástechnikában nem túl jártas is megtalálja a számára szükséges információt. Jó vele dolgozni, én a továbbiakban is nyugodt szívvel rá tudom bízni a honlapom karbantartását.
Az informatikához én nem sokat értek, ezért fordultam Krisztinához, hogy az egyesület honlapja jól bemutassa a tevékenységünket. Ő nagy lendülettel és alapos szakértelemmel látott a régi, elavult honlapunk szerkesztéséhez, friss naprakész információkkal való frissítéséhez. Végtelen türelemmel fogadta kérdéseimet és kéréseimet. Hasznos ötletekkel állt elő annak érdekében, hogy minél inkább használható legyen az oldal.
Örülök, hogy rátaláltam, és őt bíztam meg a munkával.
Egy szolgáltatásról nagyon jó úgy véleményt írni, ha tényleg elégedettek vagyunk vele és pontosan ez a helyzet a Krisztáéval, a Hobbiwebbel🥰. Abszolút ajánlom mindenkinek! Piszkosul jó a csaj🥰! Kis hal vagyok és ezért különleges, de a spéci kéréseimet kérdés nélkül és gyorsan teljesíti, max javaslatot ad, ami kell is, hisz ő a profi, ő tudja hogy adja ki jól az oldalon egy új ötlet. Én hallgatok is rá, így büszke vagyok az általa csinált és jól karbantartott weboldalamra🥰. Pontosan olyan, amilyet szeretnék. Ezen kívül gondja van rá, hogy frissüljön, jól működjön, ami szintén nagyon praktikus. A kapcsolattartás is szuper, gyors és egyszerű a kommunikáció köztünk, nagyon szívesen dolgozom vele🥰. Röviden: örülök, hogy megtaláltuk egymást🥰!