Kiemelt munkáim

Nézd meg kikkel dolgoztam együtt és milyen megoldást találtam számukra!

Kreatív Börze webáruház

Az Év Webshopja Konferencia és Verseny

Kreatív Börze Webáruház
"Kedves Nevező, Az előzsűrizés lezárult, gratulálunk, bejutottál a TOP100 webáruház közé! 🏆"
- 2022.10.14

Kiemelt munkáim:

Med&Bio Gyógyászati Kft.

- Ügyfeleim mondták -

A weboldalam az összeomlás szélén állt... Krisztina a szakértelmével egy csodás "birodalmat" épített rövid időn belül. Frappáns ötleteivel a lehetőségek tárházát nyitotta meg számomra. Figyel az igényeimre és érti az elképzeléseim, olyan mintha ezer éve együtt dolgoznánk. Nagyon jó érzés, hogy neki is annyira fontos a vállalkozásom mint nekem. Dolgozzanak vele, garantáltan nincs csalódás!
O. Andrea

Köszönöm a közös munkát, sokkal jobban sikerült az oldalam, mint ahogy azt remélni mertem. Minden elképzelésem maximálisan teljesítve lett. Gyors, alapos, precíz munka.
S. Gergely

Krisztina az első perctől kezdve az én igényeimet tartotta szem előtt, teljesen újjá varázsolta az oldalt. Minden részletbe beavatott,sok sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Én csak őt ajánlom mindenkinek. Gyors precíz és modern munkát végez. Ha legközelebb szükségem lesz segítségre csak hozzá fordulok.
T. Kriszta

Krisztina ügyes és praktikus fejlesztéseket eszközölt a honlapomon. Gyorsan és pontosan dolgozott, munkájával a hozzáértést és a jó ötleteket bizonyította.
F. Márta

- Adatbázisépítés/ nyilvántartások -

professional package
Webfejlesztés hobbiból

- További munkáimból: -